NY DANSK DESIGN DUO
.

Storm&Müller er en ny dansk design duo, som beskæftiger sig med møbeldesign og indretning.
Duoen består af Laura Allen Müller og Susanne Storm.
De er begge skuespillere, og har sideløbende med deres skuespillerkarriere arbejdet med design og arkitektur. Deres showroom og designværksted er beliggende Naboløs 4, i hjertet af det smukke gamle København.

Storm&Müller lancerer nu deres første design: En møbelserie, håndproduceret i Danmark.
Serien består foreløbigt af et spisebord og en tilhørende bænk, hvor bord- og bænkpladerne er støbt i indfarvet fiberbeton, på et stel udført i jern.
.
Fiberbeton er fascinerende, bl.a. fordi det er et flertydigt materiale -det er på een gang meget stærk og samtidigt sårbart. En betonbord- eller bænkplade er ikke uforanderlig. Den er modtagelig for liv og slitage på samme måde som de fleste træplader.
Storm&Müller har arbejdet med at understrege og udvikle denne dualitet, og resultatet er et design, som er både delikat og råt. Møblerne findes i fem forskellige farver, man normalt ikke
associerer med beton: Chocolate Brown, Lime, Rose, Petrol Blue, Moss Green.
Farverne er udviklet ekslusivt til Storm&Müller.
.
Alle overflader og indfarvninger er en lille smule forskellige. Hvert møbel er et unikamøbel, som bliver signeret og nummereret.
Borde og bænke fås til både inden- og udendørs brug. De kan skilles ad, hvilket gør dem lettere at transportere, desuden vejer fiberbetonplader betydeligt mindre end solide betonplader.

.

SHOWROOM og DESIGNVÆRKSTED
Storm&Müller’s showroom og designværksted har skiftende åbningstider og åbent efter aftale. Man er meget velkommen til at kontakte dem for en aftale:
contact@stormandmueller.com
.
Og så er man selvfølgeligt altid velkommen til bare at kigge forbi showroomet og se, om der er åbent!

.
www.stormandmueller.com